BANNER1
BANNER2
BANNER3

produk

Ngenalkeun téknologi produksi internasional canggih sareng bahan baku kualitas luhur pikeun produk keramik.

  • jaring tatanén
  • Jaring pancing
  • Jaring olahraga
  • Jaring kaamanan
  • Jaring ngiuhan
  • Kulawarga & kahirupan
  • Héjo sahadé bersih kualitas luhur Hdpe rumah kaca Sun sahadé Net

  • Perlindungan lingkungan panutup taneuh lebu net Héjo Net Pikeun Konstruksi

  • Kualitas luhur Apple Tangkal Pertanian Plastik Anti Hujan Es Netting

  • Bungkus Bale Bungkus Net HDPE Stretch Bale Net Bungkus Tatanén Hay Bale Net

  • Jaring Anti Serangga Pikeun Penanaman Tomat/Buah Jeung Sayur

  • Fine Mesh Pertanian Anti Serangga Net Pikeun Rumah Tangga

  • Jaring mengikat jarami pikeun nyegah polusi kaduruk pikeun tatanén

  • Kebon Anggur Kebon Serangga Kantong Bolong

  • Tangkuban Parahu Pertanian Buah Jeung Sayuran High-density Serangga-bukti Net

  • Jaring Hujan Es Pikeun Ngajagi Pepelakan Tina Karusakan Badai sareng Hujan Es

  • Jaring Anti Manuk Bodas Pikeun Ngajagi Kebon

  • Ramah lingkungan sareng anti sepuh jaring anti hujan es

  • Knotless Anti Manuk Net Pikeun Buah Jeung Sayuran

  • Tangguh Buah Metik Net Panén Net

  • Windproof Net Pikeun Taman Vegetasi / Wangunan

  • Kebon bolong leutik, panutup sayuran pikeun nyegah hama

  • Hot jual jaring fishing pikeun alat fishing otomatis dina kandang lauk

  • Leungeun Alungkeun Fishing Net tilepan Fishing Net

  • Kateguhan tinggi nyekel parabot fishing Leungeun dialungkeun fishing net

  • Kakuatan High Tensile Knotless Fishing Net

  • Multifunctional ngagantung Babak Drying Net Pikeun Gancangan Drying

  • Kandang akuakultur tahan korosi sareng gampang diurus

  • Fish Seine net pikeun cai deet nyekel Lauk

  • Net skala badag Pikeun Fishing Jeung Efisiensi fishing High

  • Foldable multifunctional drying kandang, lambar net fishing net

  • Tradisional ngangkat net Cina fishing net

  • Jaring tuang Leungeun kualitas luhur pikeun pamayang

  • Aquaculture floating cage net keur kerang bonténg laut jsb

  • Jaring pancing tilu lapis kalayan jaring ketan pikeun néwak lauk

  • Lauk, udang jeung keuyeup kandang net pikeun nyegah kabur

  • Trawl Net Hiagh Quality pikeun newak lauk

  • kualitas luhur indoor na outdoor kaulinan olahraga awét net, ngaropéa profésional és hoki gawang net

  • High Quality Nilon hoki Goal Net Olahraga Bola Net

  • Kualitas luhur Saferty Net Pelatihan Net Backstop Net Olahraga Knotless Net

  • És hoki bodas / Pelatihan hoki Net Knotless Olahraga Net

  • Net ténis Méja kualitas luhur ngadukung Net Pelatihan Disesuaikeun

  • Pabrik diobral langsung net windproof husus pikeun kompetisi-kakuatan tinggi

  • voli net keur pantai / kolam renang indoor na outdoor

  • Lipat ténis méja net keur ulin indoor atanapi outdoor

  • jaring gawang shooting bal portabel

  • Outdoor Baseball Pelatihan Target Shooting Net

  • Jaring badminton kualitas luhur pikeun latihan olahraga

  • hoki, és hoki latihan net Gampang dipasang

  • Golf net batting kandang net téh sturdy jeung awét

  • Kualitas High Hexagonal Knotless Cargo Net Protéksi Kasalametan Netting pikeun Anti ragrag

  • Olahraga Luar Netting Nilon High Quality Goal Net Olahraga Bola Net

  • Pabrik Penjualan Langsung Ngaropea Knotless Olahraga Net Kasalametan Net

  • sempalan Net / Gedong Kasalametan Net Pikeun Konstruksi Gedong High-naékna

  • jaring kaamanan wangunan / Uing Net ragrag Protection Ti Jangkungna

  • Balkon Kasalametan Net Semi-ditutup

  • Ranjang Kasalametan Net Nangtayungan Barudak Ti Curug Ti Jangkungna

  • Luhur Pesanggrahan Kasalametan Net Pikeun serelek Protection

  • Gampang-to-install Balkon Kasalametan Net Pikeun Protection ragrag

  • Tangga / Guardrail Safety Net Pikeun Perlindungan Barudak (bolong leutik)

  • Tangga / Guardrail Kasalametan Net Pikeun Protection Wates(Bolong badag)

  • Kuat Jeung Awét Playground Kasalametan Net Pikeun Nyegah ragrag

  • net héjo husus pikeun situs konstruksi

  • Ucing / balkon piaraan / jaring panyalindungan wates

  • Jaring panutup balong pikeun ngajaga kualitas cai ngirangan daun anu murag

  • Jaring kaamanan ragrag anu kuat sareng awét

  • Taman Aluminium Foil Sun Shade Net Reflektif Silver Sun Shelter Taman Awnings Sunshade Mesh Tarp Outdoor Shading Pagar Layar

  • Hot Penjualan Tangkuban Parahu Taman outdoor Aluminium Foil Anti UV Sunshade Net

  • taman parkir ngiuhan net pabrik langsung diobral panas panonpoé ngiuhan net keur imah kaca tatanén

  • outdoor pamakéan carport gardenline panonpoé lawon ngiuhan balayar

  • Ngaropea Carport sahadé Sails outdoor Playground Anti Sun sahadé Net

  • Ngaropea Aluminium Sunshade Net Pikeun Kandaraan

  • Aluminium Shading Net Pikeun Pepelakan / Tutuwuhan

  • Beureum sahadé Net Pepelakan Protection Net

  • Pangaruh anu hadé tina shading net pikeun pepelakan sayur pikeun ngirangan cahaya sareng ventilasi

  • Anjing Cage Aluminium Shade Net Sun Protection / Suhu konstan

  • Jaring sunshade aluminium pikeun mobil pikeun niiskeun sareng ngahalangan cahaya

  • Kakuatan luhur Kawat Sunshade Net Dupi Anti sepuh

  • Datar kawat sahadé net pikeun tutuwuhan shading na cooling

  • Pertanian Net Shade Hijau, Peternakan, Perikanan, jsb.

  • Teduh balayar pikeun tempat hiburan, tempat parkir, palataran, jsb

  • kualitas luhur hawa konstan aluminium ngiuhan net

  • Kantong jaring balanja anu tiasa didamel tina bahan anu ramah lingkungan

  • lawon sapatu jacquard lightweight tur nyaman

  • Penjualan langsung produsén sapatu olahraga, lawon sapatu Jaka

  • lawon sapatu jacquard lightweight sarta breathable

  • Adjustable car boot organizer batang kargo organizer nilon gudang bolong net pikeun batang mobil

  • jaring kaamanan kargo mobil anu tiasa ditarik tiasa disaluyukeun saluyu sareng kabutuhan

  • Reusable Kapas bolong Kantong Grocery balanja Net Kantong Jeung String Pikeun Sayuran Buah Paket Dahareun

  • grocery katun bolong kantong net badag pantai kantong net bisa diumbah reusable balanja katun organik kantong bolong

  • 3D net poliéster sandwich lawon bolong hawa pikeun Kasur sofa, lawon olahraga, Kursi Kantor

  • Breathable 3d hawa bolong, hawa spacer nyulam lawon 100% poliéster sandwich lawon net

  • Korsi Kantor Car Seat Stroller Breathable 100% Poliéster Knitted Sandwich Net 3D Air Mesh Lawon

  • Poliéster 3d Spacer Sandwich Air bolong lawon

  • 3mm sandwich bolong busa lawon sandwich bolong lawon pikeun kantong

  • Sandwich lawon pikeun sapatu bolong lawon luhur

  • Breathable Air bolong lawon Pikeun sapatu lawon Kursi Kantor Car Schoolbag lawon

  • Hot-jualan 3D Sandwich bolong Lungsi knitted lemes super elastis hawa lapisan sandwich lawon pikeun kantong sapatu

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Mangtaun-taun pangalaman

    Mangtaun-taun pangalaman

    Taun pangalaman dina industri, pinter dina prosés nyulam Lungsi rupa-rupa jaring;

  • kualitas luhur

    kualitas luhur

    alat-alat nguji sorangan jeung téhnologi, mastikeun ngadalikeun kualitas

  • sistem manajemén

    sistem manajemén

    Sistem manajemen anu ketat, sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001

tentang Kami
Ngeunaan

Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co., Ltd baheulana dikenal salaku perusahaan cabangna Perusahaan Grup Changzhou LongLongsheng.Perusahaan kami komitmen jangka panjang pikeun buktina pikeun klien kami, ékspérimén sareng ngamekarkeun produk énggal, ngumpulkeun data téknis produk lawon sareng ngadeteksi kualitas mesin nyulam.Urang akumulasi angka nu gede ngarupakeun data leungeun mimiti jeung pangalaman dina lawon nyulam.

nempo leuwih